Skrivet av: Patrick | 09 mars 2009

Nyheter för mars månad 2009

Inhämtat via Nyheter för mars månad 2009 på MedicinskMarijuana.se:

  • Cannabis har visat sig effektivt mot Hortons huvudvärk som ”i medicinska journaler blivit beskriven som det svåraste smärttillståndet som en människa kan uppleva.” Kan vara värt att följa upp ordentligt, även om bara 0,02% av befolkningen får sjukdomen.
  • En politiker i West Virginia har lagt fram ett förslag som gör det möjligt att slumpmässigt testa alla som på något sätt tar emot välfärd (bidrag, matcheckar, a-kassa, osv).  Helt absurt, och instämmer med en demokratisk ledamot som skrev: ”Jag kan bara anta att någon stulit din handteckning och presenterat årets mest löjliga förslag utan din vetskap.”
  • En delägare i Stureplansgruppen har blivit åtalad för ringa narkotikabrott för att hans urin visat tecken på kokain. Det är självklart lite skandalomsusat då han också är ledande i gruppen ”Krogar mot knark”, men samtidigt nekar han och hävdar att någon måste lagt det i hans glas. Jag vägrar döma honom för detta mest på grund av bevismaterialet: hans urin. Urinprov är värdelöst i brott-sammanhang. Det är ett bra verktyg för att hålla vissa från droger (missbrukare, barn, osv) men värdelöst som bevis. För det första: integritetskränkningen. För det andra: Det absurda brottet. Brottet är helt enkelt att ett visst ämne finns i din kropp. Hur det hamnade där är ointressant. Mina kroppsvätskor kan vara olagliga att bära i min kropp!! Skärp er!
  • En organisation i USA har producerat den här videon om svåra psykedeliska upplevelser. Mycket sevärd!
Annonser

Responses

  1. […] för länge sen glömt bort dess värde. Jag har nämnt potentialen i LSD och svamp tidigare, och för länge sen länkade jag till videon här nedanför. Den är faktiskt otroligt bra, och det är viktigt att […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: